logo partner van sandd nieuw

Troubleshooter (allround postbezorger)

Postedd zoekt met regelmaat postbezorgers die als vliegende keep in ons hele bezorggebied inzetbaar zijn, de zogenaamde troubleshooters. Ons bezorggebied strekt zich uit van Almelo tot Glanerbrug, van Enschede tot Tubbergen en van Hengelo tot Denekamp. Ben jij in het bezit van eigen vervoer (bijvoorbeeld een auto of scooter) en ben jij op dinsdag en/of vrijdag enkele uren beschikbaar? Vind je het bovendien leuk om steeds in een andere wijk de post te bezorgen en zoek je een leuke bijverdienste? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 074-3030260 of via e-mail info@postedd.nl en vraag naar de mogelijkheden.

Algemeen medewerker (sorteerder)

Postedd zoekt per direct enkele Algemeen medewerkers op oproepbasis. Als Algemeen medewerker heb je te maken met wisselende werkzaamheden. In basis wordt je ingezet om de post te sorteren. Daarnaast word je af en toe ingezet om post te bezorgen.

Wij bieden gemiddeld 10 tot 20 uur sorteerwerk per week verspreid over verschillende dagen, maar in ieder geval op maandag en donderdag en in drukke tijden ook op woensdag en vrijdag. De werkdagen als sorteerder beginnen vroeg, rond 06.00 uur ’s ochtends. Word je als postbezorger ingezet, dan ga je op dinsdag of vrijdag aan de slag. In dat geval mag je zelf bepalen hoe laat je start. De uren die je als bezorger werkt, zijn extra uren bovenop de genoemde 10 tot 20 uur per week.

Ben jij op korte termijn beschikbaar beschikbaar? Houd je van aanpakken, ben je fysiek in goede conditie, kun je zelfstandig doorwerken en heb je geen moeite met wisselende werkzaamheden, werkuren en werkdagen? Vind jij vroeg opstaan geen probleem en wil je werken in een bedrijf met een informele no-nonsense cultuur? Ben je bovendien woonachtig binnen een straal van 10 km van onze vestiging in Hengelo? Mail dan je motivatie én CV naar logistiek@postedd.nl.

 

Coördinator Bezorging

Postedd zoekt momenteel geen coördinatoren bezorging.

Slogan-postedd